Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- طرح‌‌های اقتصاد مقاومتی بسیج‌ سازندگی به پیشرفت نخستین دامداری گاو سمینتال در جنوب شرق کشور و تنها پرورش‌دهنده این نژاد در یزد کمک کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، تولید از جمله مباحثی است که اگر رونق بگیرد وضعیت اقتصادی جامعه به قول معروف از این رو به آن رو می‌شود البته در این میان مهم است که حمایت ویژه‌ای از صنایع مختلف شود تا این راه سخت و پُر پیچ و خم به سر منزل مقصود برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیج سازندگی هم‌گام با سایر نهادهای دولتی و غیردولتی در مسیر توسعه اقتصاد، تولید ملی و ایجاد اشتغال از هیچ کوششی دریغ نکرده بلکه به پای ثابت کمک‌های مالی و معنوی تبدیل شده است.

بسیج سازندگی استان یزد در نواحی مختلف و بر حسب تقاضا به یاری علاقه‌مندان جویای کار و تولید شتافته و با ایجاد صندوق‌های قرض‌الحسنه و کمک به مشاغل و صنایع کوچک کمک‌ بزرگی به اشتغال‌زایی کرده است.

سیامک سلطان احمدی یکی از افرادی است که با وام خود اشتغالی بسیج سازندگی توانسته گاوداری خود را وسعت داده و به عنوان نخستین دامدار در منطقه جنوب کشور و تنها دامدار گاو سمینتال در یزد شناخته شود.

سلطان احمدی کارآفرین در زمینه دامپروری در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در یزد اظهار داشت: 10 سال پیش تمام هزینه‌ای که داشت صرف ساخت مکان دامداری کرد و با سه گوساله از نژاد کمیاب سمینتال کارش را شروع کرده است.

وی گفت: تا مدت‌ها با همان سه گوساله کار می‌کرد تا اینکه از طرف بسیج سازندگی برای رونق‌بخشی به‌کار دامداری وام 30 میلیون تومانی دریافت کرد.

این دامدار افزود: نه وامی جهاد کشاورزی به آن‌ها داده و نه از بانکی توانسته به طور مستقیم وامی دریافت کند، تنها از طرف بسیج سازندگی شرایط وام گرفتن مهیا شده و توانسته تعداد گاوهای خود را تاکنون به 37 رأس برساند.

وی با اشاره به نوسان گاو در تولید شیر بیان کرد: روزانه هر گاو در حدود 20 کیلو و در ماه در اوج شیردهی گاوها 400 کیلو شیر تولید دارند.

احمدی با اشاره به اینکه به طور مستقیم برای 20 نفر اشتغال ایجاد شده، بیان کرد: کار تولید بسیار خوب ولی در واقع فاتحه کشوری که تولید نداشته باشد، خوانده شده است.

وی گفت: در زمینه دامپروری هیچ کدام از دامداران در کار خود کم نمی‌گذارند با وجود مشکلات زیادی که بر سر راه تولید به ویژه در دو سال گذشته وجود داشته و حمایتی که از طرف دولت سابق صورت نگرفته ولی امیدواریم در دولت جدید وضعیت بهتر شود.

این دامدار با اشاره به اینکه عده‌ای از مسئولان واقعا توجهی به این صنعت ندارند، بیان کرد: اگر هزینه‌ای که در برخی صنایع مانند خودروسازی می‌شود در این صنعت می‌شد به قدری پیشرفت می‌کردیم که حتی می‌توانستیم نیاز کشورهای منطقه را برطرف کنیم چرا که نژاد دام‌های ایران از نظر کیفیت بسیار بالا است و به همین دلیل است که عده‌ای در داخل دست به قاچاق دام‌های زنده ایران می‌زنند.

دامشهر گناباد در مسیر نابودی/ سنددار کردن گاوداری ها در پیچ و خم اداری گیر کردقاچاق آرد در کهگیلویه و بویراحمد/ وقتی قوت لایموت مردم سر از گاوداری‌ها در می‌آوردتورم نقطه‌ای تولیدکننده بخش گاوداری‌ها به ٦٨.٦ درصد رسید
محمدعلی میرحسینی فرمانده ناحیه مقاومت روح‌الله سپاه الغدیر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد اظهار داشت: بسیج سازندگی در رفع محرومیت‌زدایی کمک‌های زیادی انجام داده که یک نمونه آن اشتغال‌زایی و پرداخت وام اقتصاد مقاومتی است که اکنون با راه‌اندازی صندوق‌های قرض‌الحسنه این کار با سرعت بالاتری انجام می‌گیرد.

وی افزود: در بحث تولید و اقتصاد مقاومتی طبق فرمایشات امام خامنه‌ای، بسیج سازندگی کارآفرینانی که توان کمی دارند ولی واقعا می‌توانند کاری انجام دهند را شناسایی کرده و وام کوچکی در اختیارشان قرار داده تا بتوانند واحد تولیدی خود را راه‌اندازی کنند.

فرمانده ناحیه مقاومت روح‌الله با اشاره به اینکه این گاوداری نمونه‌ای از این واحدهای تولیدی است که توسط وام خود اشتغالی بسیج سازندگی راه‌اندازی شده بیان کرد: اگر می‌خواهیم واقعا جوانانمان بیکار نباشند و روی پای خود بایستیم، باید استعداد جوانان و کسانی که واقعا می‌توانند کاری انجام دهند را کشف و حمایت کنیم.

وی گفت:جوانان ما همان جوانانی هستند که 8 سال دفاع مقدس را جنگیدند، در دفاع از حرم‌های اهل بیت (ع) جنگیدند و موفق بودند و در زمینه تولید هم می‌توانند موفق باشند.

میرحسینی افزود: اگر بتوانیم در زمینه تولید به جوانان بها دهیم و رشد کنیم دیگر مشکل خاصی در این مملکت نداریم و این معنای اقتصاد مقاومتی است یعنی بتوانیم مشاغل خانگی و تولید را افزایش دهیم.

اقدامات بسیج سازندگی در ترویج تولید ملی و کمک به اشتغال‌زایی و رفع محرومیت در همین نمونه‌های کوچک صنعتی مشخص است و نشان از عزم راسخ بسیج برای پیشرفت اقتصاد و تولید داخلی است.

 

انتهای پیام/785/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۷۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۱۱۰۰ مسکن ویژه محرومان به همت بسیج سازندگی در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور در مراسم بهره برداری از ۲ هزار و ۹۵۰ طرح بسیج سازندگی خراسان رضوی گفت: این طرح های محرومیت زدایی پارسال با همکاری ۶ هزار گروه جهادی در سطح استان خراسان رضوی اجرا شد.

وی گفت: سال گذشته بسیج سازندگی ۲ هزار و ۶۸۰  پنل‌ خورشیدی خانگی را به سرانجام رساند که در خراسان رضوی هم تعداد خوبی اجرا شد و ۳۰ مورد در منطقه بردسکن انجام شده است که به بهره برداری رسید.

سردار محمد زهرایی افزود: اجرای طرح پنل‌های خورشیدی برای حمایت از روستاییان در اولویت بسیج سازندگی کشور است. 

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم گفت: طرح ملی جهش تولید با مشارکت مردم را بسیج طی یک ماه آینده به دولت و مجلس ارائه می‌کند که طرح‌های اشتغال زایی و تولیدی است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی یادآور شد: در سال گذشته ۳۴ هزار جهیزیه با کمک‌های مردمی، تامین و توزیع شد و بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی توسط بسیج سازندگی در سراسر کشور به اجرا در آمد.

وی گفت: بسیج سازندگی پارسال ۱۲۳ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داد؛ و ۳۰ هزار فرصت شغلی را همین صندوق‌های قرض‌الحسنه ایجاد کرده‌اند و در سال گذشته با احیای واحد‌های صنعتی، از نابودی ۲۷ هزار فرصت شغلی جلوگیری شد.

آبرسانی به ۱۷۰۰ روستای محروم کشور در دولت سیزدهم
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور ابراز داشت: اجرای طرح جامع محرومیت‌زدایی به صورت مردم‌پایه از ابتدای دولت سیزدهم آغاز شده که در آن چند بخش شامل آبرسانی به روستاها، آبخیزداری و ایجاد راه روستایی در اولویت قرار گرفته است و در این زمینه آبرسانی هزار و ۷۰۰ روستا انجام شد.

سردار زهرایی ادامه داد: در طرح «از آبخیز تا جالیز» با صرف هزینه ۹ هزار میلیارد ریال ۶۹۰ پروژه این طرح در روستا‌های کشور اجرا شد.

وی بیان داشت: با اینکه این سازمان فقط هشت درصد از سهمیه قیر کشور را در اختیار دارد، اما برای آسفالت راه روستایی در بسیاری از نقاط کشور آماده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی خاطرنشان کرد: در حوزه اقتصاد مقاومتی از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار توزیع شده در کشور، ۶۰ هزار میلیارد تومان به صورت متمرکز توزیع شده که سهم بسیج سازندگی از این میزان سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است، ۴۰ هزار میلیارد تومان از این اعتبارات نیز در اختیار استانداران است.

به گفته وی، سازمان بسیج سازندگی پارسال ۲ هزار و ۶۸۰ نیروگاه پنج کیلوواتی را در قالب طرح «جهاد روشنایی» برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی نصب کرد.

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۱۱۰۰ مسکن ویژه محرومان به همت بسیج سازندگی در خراسان رضوی
  • ۳۳۰ عنوان برنامه طی هفته بسیج سال جاری در کرمانشاه اجرا می‌شود
  • تلاش برای مردمی کردن اقتصاد در خراسان جنوبی
  • افتتاح ۲,۹۵۰ پروژه محرومیت‌زدایی در خراسان‌ رضوی
  • کاهش ناترازی انرژی با نصب پنل‌های خورشیدی در اصفهان
  • کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد
  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • گام های بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای مردمی کردن اقتصاد
  • افتتاح ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی در خراسان جنوبی
  • بهره‌مندی از ظرفیت بسیج سازندگی در مدیریت مصرف انرژی