Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیرعلی حسینیانی با بیان اینکه سال گذشته ۱۱ میلیارد تومان وام خوداشتغالی ارائه شد، گفت: در راستای تحقق راهبرد سال‌جاری تلاش داریم، موانع پیش روی تولیدکنندگان را رفع کنیم و مسیر را برای ورود دستگاه‌ها در راستای ایجاد اشتغال و تولید هموارتر کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ امیرعلی حسینیانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی صبح قزوین با اشاره به برنامه‌های بسیج سازندگی در سال‌جاری اظهار کرد: بسیج سازندگی باتوجه به دارا بودن صندوق‌های قرض‌الحسنه و اشتغالزایی در راستای تولید به ویژه تولید، مانع‌زدایی و پشتیبانی اقداماتی را دنبال می‌کند و در حوزه تحقق راهبرد سال ‌می‌تواند نقش مهمی را ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در حوزه پشتیبانی با توجه به فعالیت اقشار مختلف بسیج، گروه‌های جهادی تخصصی در حوزه بسیج کارگری و مهندسان صنعت در پشتیبانی و مانع‌زدایی از شرکت‌های دچار آسیب، می‌توانند نقش‌آفرینی و موانع آن را بررسی کنند.
ارائه وام‌های قرض‌الحسنه به فعالان بخش تولید در سال‌جاری

مسئول بسیج سازندگی استان قزوین بیان کرد: بسیج سازندگی در حوزه عمرانی با توجه به ظرفیت گروه‌های جهادی و بسیج می‌تواند در بخش محرومیت‌زدایی خدمت‌رسانی کند و حمایت‌گر دستگاه‌های اجرایی باشد.
وی اذعان کرد: بسیج سازندگی همچنین می‌تواند هماهنگی‌هایی را برای ارائه وام‌های اقتصاد مقاومتی به افرادی که در حوزه تولید ظرفیت و توانایی دارند، انجام دهد و مسیر را برای ورود دستگاه‌ها در راستای ایجاد اشتغال و تولید هموارتر کند.
این مقام مسئول یادآور شد: سال گذشته تقریبا 11 میلیارد تومان وام خوداشتغالی برای افرادی که به دنبال ایجاد شغل بودند، توسط صندوق‌های قرض‌الحسنه سازمان بسیج سازندگی استان ارائه شد و در سال‌جاری نیز چنین برنامه‌هایی پیش‌بینی شده است.
استفاده از ظرفیت خیرین قزوین در نهضت کمک مؤمنانه
  حسینیانی گفت: باتوجه به راهبرد سال‌جاری نیز می‌توانیم مانع‌زدایی کرده و موانع را از سر راه تولیدکنندگان و شرکت‌کنندگان بخش تولید بزدائیم و با ارائه وام‌های قرض‌الحسنه تولید را رونق بخشیم.
وی با بیان اینکه پروژه‌های محرومیت‌زدایی سازمان بسیج سازندگی پروژه‌های زودبازده و عام‌المنفعه است، مطرح کرد: اجرای پروژه‌های عمرانی همچون ساخت راه‌های روستائی، شبکه آب و فاضلاب روستا، احداث پل، ساخت واحدهای آسیب‌دیده ناشی از بحران سیل سال 98 و ساخت خانه مسکن محرومان در  استان از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده است.   اجرای پویش لبخند رمضان تا پایان ماه مبارک
حسینیانی اذعان کرد: پویش «لبخند رمضان» با محورهای مختلف از جمله احداث و مرمت مسکن محرومین، تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی و بهداشتی، تهیه و توزیع غذای گرم، آزادی زندانیان غیرعمد، توزیع ماسک، ویزیت رایگان پزشکی برای نیازمندان، اهدای خون و نذر نان دنبال می‌شود و تلاش داریم در این پویش کمکی به نیازمندان صورت بگیرد.
  وی در پایان با بیان اینکه پویش لبخند رمضان تا پایان ماه مبارک ادامه دارد، گفت: گروه‌های جهادی با مراجعه به سازمان بسیج سازندگی استان واقع در بلوار شهید صیاد شیرازی و خیابان پرواز می‌توانند نسبت به تحویل کمک‌های غیرنقدی خود اقدام کنند.
 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: قرض الحسنه بسیج سازندگی مانع زدایی سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۸۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۳۰ عنوان برنامه طی هفته بسیج سال جاری در کرمانشاه اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، امیرحمزه خزایی عصر پنجشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته بسیج سازندگی که در سالن جلسات این سازمان برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر ۲ هزار و ۲۰۰ گروه جهادی سازماندهی شده در این استان فعالیت دارد.

وی با اشاره به اینکه از ۱۵ تا ۲۱ اردیبهشت ماه هفته بسیج سازندگی نامگذاری شده است، افزود: شعار سال جاری این هفته «همه با هم بسیج خدمت‌رسانی» است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه با بیان اینکه بسیج به عنوان گسترده‌ترین شبکه مردمی از بطن جامعه و جنس مردم همواره در همه شرایط در کنار مردم ایستاده است، خاطرنشان کرد: گروه‌های جهادی بسیج سازندگی به‌عنوان حلقه‌های میانی یکی از اساسی‌ترین گروه‌های سازمان یافته بسیج محسوب می‌شود که در بحث خدمات رسانی به مردم فعالیت دارد.

خزایی با اشاره به اینکه قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی و قرارگاه اقتصاد مقاومتی بر عهده بسیج سازندگی است، اضافه کرد: در بحث خدمات رسانی خصوصاً در روستاها و حاشیه شهر و همچنین امدادرسانی در حوادثی از جمله سیل و زلزله اقدامات ماندگاری به ثبت رسانده است.

وی از اجرای ۳۳۰ عنوان ویژه برنامه توسط نواحی و اقشار بسیج طی هفته بسیج سال جاری در این استان خبر داد و افزود: حضور در مصلاهای نماز جمعه و برپایی میز خدمت، دیدار جهادگران با مسئولان، برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی و برپایی ایستگاه‌های صلواتی از برنامه‌های این هفته در کرمانشاه است.

به گفته خزایی، اعزام بیش از ۲۰۰ گروه جهادی به مناطق محروم، توزیع کمک‌های مومنانه، افتتاح چندین پروژه آبرسانی، برپایی نمایشگاه‌های عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی، همایش طلایه‌داران اقتصاد مقاومتی و… از دیگر برنامه‌های هفته بسیج سازندگی در این استان است.

کد خبر 6095294

دیگر خبرها

  • نشست‌های تبیین و تعالی در ۲۸۰ حوزه و کانون بسیج سیستان و بلوچستان برگزار شد
  • پرداخت ۱۴۵ میلیارد وام اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی
  • محرومیت زدایی از ماموریت‌های گروه‌های جهادی برای کمک به مردم
  • ۳۳۰ عنوان برنامه طی هفته بسیج سال جاری در کرمانشاه اجرا می‌شود
  • افتتاح ۲,۹۵۰ پروژه محرومیت‌زدایی در خراسان‌ رضوی
  • افتتاح ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی در خراسان جنوبی
  • صداو سیما در کنار تولید کنندگان
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • بهره برداری از طرح های محرومیت زدایی در دهدلی شهرستان اردل