Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ علی اسلام پناه در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه صندوق‌های محله محور دامغان در سال گذشته موفق به پرداخت ۶۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به متقاضیان شدند، ابراز کرد: در شهرستان ۵۶ صندوق قرض‌الحسنه محله محور وجود دارد که از این تعداد ۱۶ صندوق شهری در شهرهای دامغان، دیباج، امیریه و کلاته و مابقی در روستاهای اطراف فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه به طور میانگین هر صندوق قرض‌الحسنه ۳۰۰ تا ۵۰۰ نفر عضو دارد که بیشترین آن‌ها در شهر دیباج با سه هزار نفر عضو است، تاکید کرد: تسهیلات قرض‌الحسنه به ۳۳۰ نفر از اعضا این صندوق‌ها در راستای تقویت کارگاه‌های تولیدی، خانگی و نیز بنگاه‌های کوچک و زودبازده پرداخت شده است.

مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه دامغان، ضمن بیان اینکه سپاه و بسیج در بحث صندوق‌های قرض‌الحسنه نقش تسهیلگری دارد و مردم خود از عوامل اصلی و بنیانگذاران ایجاد و راه‌اندازی این صندوق‌ها هستند، گفت: سپاه و بسیج سعی و تلاش خود را در راستای ایجاد اشتغال پایدار در سطح جامعه است و یکی از این راه‌ها تقویت نقش تسهیل‌گران، تشکیل تعاونی‌ها و افزایش صندوق‌های قرض‌الحسنه و با بالا بردن سرمایه صندوق‌ها است.

اسلام پناه مقاومت با اتکا به درون در مقابل دشمنان که از راه‌های تحریم در حال ضربه زدن به کشور هستند، را به مثابه یکی از راه‌های پیروزی در جنگ اقتصادی دانست و ابراز کرد: نگاه به درون تنها راه علاج کشور است و باید نگاه و توجه خود را به ظرفیت‌های داخلی کشور بسنده کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، دامغان ۱۰۷ پایگاه مقاومت بسیج با ۳۰ هزار بسیجی از ۱۸ قشر مختلف دارد.

کد خبر 4900764

منبع: مهر

کلیدواژه: پایگاه مقاومت بسیج سپاه استان سمنان دامغان تسهیلات اشتغالزایی ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا شیوع کرونا بوشهر شیراز شهرکرد نیمه شعبان بارش باران بیرجند گرگان ایلام استانداری قزوین قزوین جهش تولید قرض الحسنه صندوق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۳۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع

مدیرعامل شرکت توانیر از پرداخت ١٥ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکتهای توزیع نیروی برق کشور از ابتدای اردیبهشت ماه امسال خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر در گردهمایی سراسری نیروگاههای کشور هدف اصلی از اصلاح روابط مالی صنعت برق را توقف تولید بدهی نیروگاهها اعلام کرد و گفت: شرکت توانیر تمام توان خود را برای تحقق این هدف به کار خواهد بست.

وی افزود: بر همین اساس طی دو سال اخیر طی دو نوبت یکبار 20 هزار میلیارد تومان و یک نوبت هم 30 هزار میلیارد تومان از مطالبات بخش تولید از طریق اسناد خزانه تسویه شده و از ابتدای اردیبهشت نیز جریان پرداخت نقدی به شرکت های تولید کننده برق از طریق بورس دنبال می شود.

وی با اشاره به ابلاغیه وزیر محترم نیرو که باید سهم معاملات برق به صورت رقابتی در بورس انجام شود، یادآور شد: تا پیش از این مدیریت منابع وابسته به حساب متمرکزی در توانیر بود که با توجه به اولویتها به تولیدکنندگان برق و بخشهای انتقال و توزیع تخصیص می یافت که با اصلاح روابط مالی صنعت برق در صدد کوچکتر کردن حساب مدیریت منابع و در ادامه آن استقرار نظام حکمرانی شرکتهای توزیع و تولید برق هستیم تا خود شرکتها در قبال درآمد و هزینه های خود مسوولیت داشته و متناسب با آن هزینه کنند که تحقق این امر، موجب بهبود کارایی شرکتها، رونق گرفتن بورس و افزایش رقابت و شفافیت میان بازیگران بورس انرژی می شود.

رجبی مشهدی به صفر رساندن مطالبات نیروگاهها طی یک بازه زمانی ٣ ساله را که در قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق هم تصریح شده را هدف گذاری وزارت نیرو دانست که شرکت توانیر با تمام قوا آن را دنبال می کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • تلاش برای مردمی کردن اقتصاد در خراسان جنوبی
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • گام های بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای مردمی کردن اقتصاد
  • افتتاح ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی در خراسان جنوبی
  • ایجاد اشتغال برای بیش از 7 هزار نفر توسط صندوقهای قرض الحسنه بسیج سازندگی
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری