Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیجی کارآفرین، با اشاره به لزوم حمایت دولت از محصولات پرورش شترمرغ و فرهنگ سازی در میان مردم، پرورش شترمرغ را مقرون به صرفه دانست و گفت: با گرفتن وام از بسیج سازندگی توانستم مزرعه خود را راه اندازی کنم. ‏

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ کارآفرینی و به تبع آن اشتغال یکی از ضروریات جامعه جوان امروز ایران است، مولفه ای که در سال های اخیر بسیار نیازمند توجه ویژه مسئولان کشور است و در صورت توجه ریشه ای به آن، می تواند به تنهایی بسیاری از معضلات فرهنگی و اجتماعی همچون فقر، تاخیر سن ازدواج و اعتیاد را مرتفع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارآفرینی آن هم در سنین جوانی نیاز به خودباوری دارد، خودباوری که مقام معظم رهبری نیز از آن در سخنان خود به مراتب یاد کرده‌اند. برای رسیدن به این خودباوری نیاز به وجود داستان‌های موفق در عرصه کارآفرینی است. جوانان با مشاهده مواردی که توانسته‌اند به موفقیت برسند این جرات را پیدا کرده و وارد این وادی می شوند. وجود داستان‌های موفق آن هم در عرصه اقتصاد دانش بنیان لازم و ضروری است.

بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران خطاب به جوانان فرمودند: "عمده این است که شما دو جهت را در نظر بگیرید که من بارها عرض کردم، یکی اعتماد به خدای تبارک و تعالی که وقتی برای او بخواهید کار کنید به شما کمک می کند... و یکی اتکال به نفس، اعتماد به خودتان، شما خودتان جوان هایی هستید که می توانید همه کارها را انجام بدهید."

رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بسیاری از پیشرفت‌های کشور را مرهون تفکر بسیجی جوانان می دانند چرا که تجربه چهل سال گذشته انقلاب اسلامی ثابت کرده که تفکر بسیجی با مدیریت جهادی به طور هدفمند در هر عرصه‎ای که وارد شده آنجا شاهد شکوفایی و بالندگی شده و موفقیت‌های چشمگیری بدست آورده است.

موفقیت کارآفرین بسیجی در راه اندازی مزرعه پرورش شتر مرغ با 150 قطعه جوجه شتر مرغ

محمد عرفانی جزی یکی از جوانان موفق بسیجی است که با اتکال به خودباوری توانسته با راه اندازی مزرعه پرورش شتر مرغ به سود سرشاری برسد و علاوه بر آن بطور غیر مستقیم موجب اشتغالزایی چند نفر دیگر نیز شود.

این کارآفرین بسیجی در گفتگو با خبرنگار صاحب نیوز، با اعلام رضایت از طرح پرورش شترمرغ خود، اظهار کرد: حدود چهار سال قبل با مشورت و استفاده از تجربیات مدیر یک واحد پرورش دهنده شتر مرغ علاقمند به کار پرورش شتر مرغ شده و این واحد را با 150 قطعه جوجه شتر مرغ راه اندازی کردم.

عرفانی جزی، میزان سرمایه گذاری اولیه این واحد را 120 میلیون تومان برآورد کرد و با اشاره به قیمت حدود 30 میلیون تومانی برای خرید 20 قطعه شترمرغ برای شروع کار تولیدی، بیان کرد: زمین این مزرعه اجاره ای است که اگر زمین اجاره نبود و در ابتدای کار جوجه های کمتری خرید می کردم، قطعاً به بودجه کمتری نیز نیاز داشتم.

وی با اشاره به مقرون به صرفه بودن پرورش شترمرغ نسبت به سایر دام ها، و با بیان اینکه از هر قطعه شترمرغ حدود 40 تا 80 جوجه در سال به دست می آید و جوجه هم قیمت خوبی در بازار دارد، خاطرنشان کرد: متأسفانه نظارت چندانی بر روی قیمت خوراک شترمرغ وجود ندارد، اما با همه این ها درآمد خوبی برای افراد فعال و تلاشگر دارد.

 

بسیجی کارآفرین،اضافه کرد: برای راه اندازی و شروع کار و تهیه اقلام مورد نیاز، 30 میلیون تومان تسهیلات اقتصاد مقاومتی از بسیج سازندگی دریافت کردم که تا امروز به مدت چهار سال در کار پرورش شتر مرغ هستم و امسال تاکنون حدود 60 قطعه را برای کشتار فرستاده ام و تعدادی را به عنوان مولد انتخاب کرده ام، همچنین تعدادی از شترمرغ ها را به همکاران برای پرورش فروخته ام.

وی با توصیه به افراد جویای کار و علاقمندان کارآفرینی به پرورش شترمرغ، تصریح کرد: اگر جوانان زمینی در شهرستان خود دارند می توانند با کمک های بسیج سازندگی و جهاد کشاورزی این کسب و کار را راه اندازی کنند.

عرفانی جزی، درباره افق دید و آینده کار تولیدی خود، اظهار کرد: جوجه هایی که از لحاظ سلامت و قدرت، وضعیت بهتری نسبت به سایر جوجه ها دارند را برای تولید بیشتر انتخاب می کنیم و ان شاء الله از همین طریق کار خود را گسترش خواهیم داد.

کار آفرینی با مزایای بی نظیر و باورنکردنی

عرفانی جزی، ‏با بیان اینکه برای رسیدن به خودکفایی در این کار می توانیم کشتار و توزیع را هم خودمان انجام دهیم، گفت: در وهله اول گوشت شترمرغ مورد نظر است که کلسترول پایین و پروتئین و آهن بالایی دارد و برای بیماران قلبی، کم خون و افسرده بسیار مفید است و از نظر طب سنتی هم برای درمان باد سرد که منشأ بسیاری از بیماری ها است کاربرد دارد و در صدر مصرف گوشت کشورهای پیشرفته قرار دارد.

بسیجی کارآفرین، ‏از پر، پوست و روغن خوراکی و مالیدنی به عنوان سایر محصولات مصرفی از شترمرغ نام برد و افزود: روغن شترمرغ برای درمان بیماری های پوستی کاربرد دارد، علاوه بر این ها حتی از قرنیه چشم شترمرغ در شیراز برای پیوند چشم انسان استفاده کرده اند و از روده های این پرنده برای تهیه نخ بخیه استفاده می شود.

وی در خصوص استفاده های اقتصادی از شترمرغ در کشور، تصریح کرد: قبلاً استفاده های خوبی از شترمرغ می شد و به عنوان مثال چرم این حیوان را به کشورهای منطقه صادر می کردند، اما متأسفانه امروز توجه چندانی به این موضوع نمی شود و در میان مردم هم فرهنگ سازی لازم برای مصرف گوشت شترمرغ صورت نمی گیرد و هنوز گاو و گوسفند در صدر رتبه گوشت مصرفی مردم ایران قرار دارند.

عرفانی جزی، ‏با اشاره به لذید و لطیف بودن گوشت شترمرغ و استفاده از سنگدان این پرنده برای درمان بیماری سنگ کلیه، ابراز کرد: مغز شترمرغ برای بیماران آلزایمری بسیار مفید است و گوشتش برای کباب و خورشت کاربرد دارد.

بسیج سازندگی شاهین شهر 32 میلیارد ریال تسهیلات اقتصاد مقاومتی پرداخت کرده است

فرمانده ناحیه مقاومت شاهین شهر و میمه‏، با اشاره به فعالیت های بسیار موثر بسیجیان در عرصه های کشاورزی و اقتصادی، خاطر نشان کرد: ایجاد کارآفرینی و اشتغالزایی برای بسیجیان و آحاد مردم در عرصه های مختلف و آموزش در این زمینه ها توانسته نقش بسزایی در تقویت اقتصاد مقاومتی داشته باشد.

سرهنگ پاسدار جهانگیری، تصریح کرد: امروز فعالیت های تولیدی بسیجیان در زمینه اقتصاد مقاومتی بسیار پر رنگ شده است و کارهای خوبی در شهرستان در تولیدات محصولات کشاورزی صورت گرفته که بزرگترین گلخانه کشت آلوئه ورا خاورمیانه با پنج هکتار، شرکت کشت و بسته بندی زعفران و واحد پرورش شتر مرغ از نمونه های بارز این فعالیت ها در شهرستان شاهین شهر و میمه است.

سرهنگ جهانگیری، اضافه کرد: بسیج سازندگی با هدف تحقق اقتصاد مقاومتی و در حمایت از طرح های کشاورزی، صنایع تبدیلی و مشاغل خانگی در ۳۸ ماه گذشته در مجموع حدود ۳۲ میلیارد ریال تسهیلات به واحد های تولیدی و طرح های اقتصادی پرداخت کرده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۴۱۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین آب ۱۲۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد

مسئول بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد از تأمین آب ۱۲۰ روستای استان به همت بسیج سازندگی سپاه فتح خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، حسن رضایی، امروز_ چهارشنبه، دوازدهم اردیبهشت_ در نشست با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدا و تبریک هفته معلم، اظهار کرد: آموزش و پرورش می‌تواند تمدن‌ساز باشد و یکی از پایه‌های تمدنی آموزش و پرورش است و معلمان در جامعه نقش انبیا را دارند که سرمنشا خیر و برکت برای جامعه هستند.

وی به هفدهم اردیبهشت و تشکیل بسیج سازندگی در سال ۱۳۷۹ پرداخت و افزود: بسیج سازندگی با تفکر جهادی در بخش عمرانی، فرهنگی، جهادی و دیگر بخش‌ها در شهر و روستا خدمت‌رسانی دارد.

مسئول بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد به برنامه‌های بسیج سازندگی در این هفته پرداخت و گفت: در هفته بسیج سازندگی بیش از ۷۰ برنامه داریم و چون استان ما بیش از ۱۰ درصد آب‌های کشور را تأمین می‌کند و نتوانستیم بهره کافی را ببریم، امروز تأمین آب شرب برای روستاهای کهگیلویه و بویراحمد یکی از دغدغه‌ها و اولویت‌ها است، در همین راستا با همکاری آب و فاضلاب حدود ۱۲۰ روستا آب شربشان تأمین شده است و هم‌اکنون در روستاهای شهرستان باشت و بهمئی در حال آب‌رسانی هستیم.

وی بابیان اینکه آب‌رسانی یکی از اولویت‌های مهم است، تصریح کرد: طرح آب‌خیزداری برای کشاورزی با همکاری دولت از طریق انعقاد قرارداد جهت موضوعات کشاورزی دنبال شده‌است.

رضایی با اشاره به برگزاری کنگره ملی شهدا، خاطرنشان کرد: دو هزار شهید در کهگیلویه و بویراحمد داریم که دو هزار جهیزیه هر یک با نام یک شهید توزیع می‌شود که هم اکنون یک‌هزار جهیزیه تقدیم شده است و تا پایان کنگره و شهریورماه یک‌هزار مورد دیگر هدیه داده می‌شود.

وی افزود: در ایام نوروز بیش از پنج گروه جهادی برای سیل سیستان و بلوچستان اعزام شد و بیش از ۳۰ باب منزل، ۳۰ میلیارد اقلام مختلف روغن، برنج وسایل گرمایی و سرمایشی، پتو و ایزوگام نیز ارسال شد.

مسئول بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد، گفت: ۸۵ گروه جهادی با بیش از ۵۰۰ عضو در ایام نوروز به مدت ۱۰ روز با خدمات مختلف آموزشی، عمرانی، پزشکی و دندان‌پزشکی در مناطق مختلف استان حضور داشتند.

وی تصریح کرد: توزیع ۲۰۰ هزار افطاری از طریق خیران، اجرای طرح شهید عجمیان برای مدارس و دانش‌آموزان و کمک به ترمیم مدارس، برگزاری انتخابات مجمع جهادگران شهرستان که از بین گروه‌های جهادی انتخاب می‌شود و نماینده مجمع از بین آنها انتخاب و در مجمع کشوری معرفی و تصمیم‌سازی می‌کنند.

رضایی با بیان اینکه در زمینه کمک‌های مومنانه ۳۰۶ دستگاه تبلت بین دانش‌آموزان محروم توزیع شد، خاطرنشان کرد: ۲۱۱۵ بسته لوازم تحریر، ۱۶ هزار بسته معیشتی، آزادی ۳۰ زندانی غیرعمد، معرفی برترین‌های جهادی، سرکشی مداوم از گروه‌های جهادی، کاشت بیش از ۵۷ هزار نهال مثمر و غیر مثمر در سطح استان در راستای فرامین رهبری معظم انقلاب برای کاشت چهار میلیارد در یک سال که حدود یک میلیون نهال سهم بسیج سازندگی سپاه فتح و تاکنون بوده که حدود ۵۷ هزار کاشت و آماده واگذاری درخت غیر مثمر هستیم.

وی به راه‌اندازی ۷۰۸ صندوق خرد و خانگی با ۸۲ تعاونی که تسهیلات به خانواده‌ها پرداخت می‌کنند اشاره کرد و گفت: تعداد اعضای صندوق بیش از ۳۱ هزار نفر هستند و در بحث تسهیلات آموزش و حمایت داریم که مبلغ ۱۵۰ میلیون تا ۳۰۰ میلیون تومان است و اگر طرح توجیهی باشد تا چهار میلیارد تومان پرداخت می‌شود و این پرداخت در حوزه کشاورزی، دامداری، صنایع دستی، خیاطی و همه بخش‌ها را شامل می‌شود.

مسئول بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد افزود: بیش از هفت هزار فقره وام اشتغال داشتیم که بخشی از آنها در حوزه جهاد روشنایی و پنل روشنایی با ۷۱ مورد در شهرستان بویراحمد توزیع شد.

وی در حوزه عمرانی علاوه بر آبرسانی تکمیل پروژه‌های دولت با تعداد ۱۰ مورد مصلی، تکمیل فاز کتابخانه چرام و لیکک، تکمیل چمن مصنوعی، تشکیل اورژانس بین جاده‌ای در موشمی و زیلایی، حدود ۵۰ پروژه و خاک‌برداری، تکمیل فرهنگ‌سرای لنده، پایگاه سلامت مادوان، تکمیل آب شرب حدود ۲۶۱ کیلومتر، احداث یک باب پمپاژ آب و آبرسانی به ۱۲۲ روستا انجام شد.

رضایی با بیان اینکه دهستان سیوکی بیشترین اعزام رزمنده به دفاع مقدس را داشته است، گفت: در این دهستان پروژه‌های مختلفی از جمله آب‌رسانی، زمین چمن مصنوعی انجام شده و تا پایان کنگره شهدا خدمت‌رسانی ادامه دارد و همچنین در ده برافتاب، دیشموک، دیل، گچساران خدمات ویژه‌ ای ذیل برنامه ملی کنگره شهدا خواهیم داشت.

کد خبر 749709

دیگر خبرها

  • ۳۰۰ طرح عام‌المنفعه توسط بسیج سازندگی اردبیل عملیاتی شده است
  • ساماندهی ۵۲۰۰ گروه جهادی در فارس
  • بسیج سازندگی پای کار مسکن محرومین
  • فرمانده سپاه بوشهر: معلم محرک علم و مولد قدرت است
  • گام های بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای مردمی کردن اقتصاد
  • بسیج سازندگی آب شرب ۲۳۲ روستای اردبیل را تامین کرد
  • تحویل ۲۵ واحد مسکن به نیازمندان توسط سپاه اردبیل
  • تشریح اقدامات سال ۱۴۰۲ بسیج سازندگی استان مرکزی
  • فرهنگ جهادی و تفکر بسیجی راهکار تحقق «ما می توانیم»
  • تأمین آب ۱۲۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد