Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت‌رئیسه مجلس گفت: نمی‌توانم به‌صراحت بگویم که در تحقق شعار «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» نمره قبولی داریم چراکه از مباحث مهمی مانند صادرات تولیدات غافل بودیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا اکبر رنجبرزاده در گفت‌وگو با آوای سیدجمال؛ با اشاره به نامگذاری امسال با عنوان «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» از سوی مقام معظم رهبری اظهار کرد: نمی‌توانیم در تحقق شعار اقتصادی مقاومتی خیلی به‌صراحت بگوییم که موفق بوده‌ایم چراکه هنوز مشکلات در سطح جامعه وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: اینکه بگوییم حداقل به اشتغال زیادی نرسیده‌ایم و اما در یک برنامه‌ریزی کاملاً شفاف و نویدبخش برای کشور ریل‌گذاری شده است، موفق عمل نکردیم و بنده همچنان روی آمار اشتغال تردید دارم و اطمینانی ندارم.

*روی واقعی بودن آمار اشتغال تردید دارم

عضو هیئت‌رئیسه مجلس افزود: امروز در سطح جامعه می‌بینیم که هنوز بیکاری موج میزند و مشکلات معیشتی مردم حل‌نشده است و ضرورت دارد که تاش بیشتری در این راستا شود.

وی گفت: امروز نیاز است که جوانان تشویق و ترغیب به ایجاد اشتغال کنند و فقط با تسهیلات و وام و پول کار درست نمی‌شود بلکه نیاز به مدیریت صحیح و بسیج همگانی دارد.

*برای خروج از بیکاری باید دولت مسیر را برای جوانان باز کند

رنجبرزاده تأکید کرد: امروز برای خروج از بیکاری باید جامعه به‌خصوص جوانان به صحنه بیایند، راهکار و پیشنهاد بدهند، طرح‌های جدید ارائه کنند و دولت مسیر را برای آنان باز کند.

وی بابیان اینکه امروز ما باید بحث تجارت و صادرات را جدی بگیریم، افزود: در کشور ما سهم اندکی در عرصه فعال شدن چرخه تولید در موضوع صادرات راداریم و نتوانستیم اشتغال زیادی در این زمینه داشته باشیم.

*اقتصاد مقاومتی در سالجاری رنگ و لعابی به خود نگرفت

عضو هیئت‌رئیسه مجلس خاطرنشان کرد: اینکه درمجموع اقتصاد مقاومتی و تولید نسبت به سال‌های گذشته رنگ و لعابی بهتری به خود گرفته و یا امیدوارکننده بوده را بنده نمی‌توانم به‌صراحت اعلام کنم و نیازمند  این ست که هم دولت و هم مردم در تحقق آن مشارکت کنند.

وی تأکید کرد: امروز سطوح مختلف ملت و دولت باید در این میدان جهادی مشارکت کنند و حضور یابند و سختی‌های اولیه طی مسیر اقتصاد مقاومتی را بپذیرند و هموار کنند که البته هنوز نمره قبولی به اقتصاد مقاومتی و تولید و اشتغال بدهیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۷۹۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور

شهباز حسن پور عضو کمیسیون اقتصادی مجلس پیرامون حرکت مثبت صنعت نفت و گاز کشور به سمت دانش بنیان شدن به خبرنگار قدس گفت: صنعت نفت و گاز محوریت اصلی تولید بار اول بوده است این صنعت یکی از موفق ترین صنایع کشور در همکاری با بخش دانش بنیان های کشور بوده است و به کمک همراهی بخش اقتصاد دانش بنیان در کاهش هدررفت انرژی در کشور، توسعه زنجیره ارزش و همچنین صادرات خدمات فنی و مهندسی دانش بنیان حوزه نفت و گاز سهم بسیار کلیدی در رسیدن رشد اقتصادی کشور به میزان بسیار بالا و خوب ایفا کرده است و صنعت نفت و گاز ایران توانسته است قدم های خوبی را در مسیر دانش بنیان شدن این صنعت بردارد که  با بهره گیری از تداوم استفاده حداکثری از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان به مانند دو سال گذشته که در حوزه تولید بار اول بیشترین همکاری را داشته است، در سال آتی نیز به همین شکل ادامه خواهد داد تا شاهد تداوم بهره وری در این صنعت باشیم

حسن پور نماینده مجلس در رابطه با دستاوردهای کلیدی این همکاری گفت: با تکیه بر همین تجهیزات تولید بار اول شده به دست دانش بنیان های نفتی، توانستیم در داخل و خارج از کشور به توسعه زنجیره ارزش محصولات برسیم و حالا می توانیم در خارج از کشور در قالب پالایشگاه های فراسرزمینی این مهم را دنبال کنیم که قطعاً برایمان سودمند است. به کارگیری از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز علاوه بر رشد اقتصادی، کاهش هدررفت و افزایش بهره وری، ارزآوری خوبی برای کشور نیز داشته است.

وی ادامه داد: ما از توان بالایی در حوزه های مختلف به لحاظ فنی و مهندسی برخوردار هستیم. صادرات این خدمات به دیگر کشورها نیز سیاست دیگری است که دولت سیزدهم به اجرا گذاشت. به ویژه سابقه ای که در این زمینه از خود به جای گذاشته ایم، مبنی بر عمل به تعهداتمان در مقابل کشورهای دیگر، زمینه خوبی برای گسترش این سیاست به وجود آورده است. خدماتی که ما به دیگران ارائه می دهیم، به لحاظ قیمت و کیفیت توان رقابتی در عرصه بین الملل دارد و این موضوع برایمان یک مزیت محسوب می شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان گفت: از طریق سیاست گذاری مهم در زمینه استفاده از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز توانستیم در شرایط تحریمی به رکورد جدید در فروش نفت و بازارسازی تضمینی و بسیار مهم در کشور های همسو با خود در جهت مقابله حداکثری و خنثی سازی تحریم ها اقدام کنیم. باید دیگر صنایع نیز به مانند صنعت نفت و گاز مسیر دانش بنیان شدن خود را با توسعه همکاری با دانش بنیان ها تداوم بخشند تا شاهد تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور باشیم.

دیگر خبرها

  • نشست‌های تبیین و تعالی در ۲۸۰ حوزه و کانون بسیج سیستان و بلوچستان برگزار شد
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • ۳۳۰ عنوان برنامه طی هفته بسیج سال جاری در کرمانشاه اجرا می‌شود
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • نقش شوراها در تحقق شعار سال انکار ناپذیر است
  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • صداو سیما در کنار تولید کنندگان
  • جهش تولید مسکن با هدف تحقق شعار سال در همدان
  • بازدید دادستان تهران از دو شرکت‌ داروسازی