Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج سازندگی سپاه شاهرود گفت: برگه زردآلو و محصولاتی که امکان فرآوری و پودر کردن داشته باشند به عنوان قطب صنایع تبدیلی شهرستان شاهرود انتخاب شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین ابوذری مسئول بسیج سازندگی سپاه شاهرود در گفتگو با نسل شاهوار با اشاره به موضوع قطب اقتصادی و صنایع تبدیلی هر شهرستان گفت: پس از برگزاری جلسات مختلف برگه زردآلو به عنوان قطب شهرستان شاهرود انتخاب و در کنار آن محصولاتی هم که امکان فراوری، خشک کردن و پودر کردن داشته باشد به عنوان قطب در کنار برگه زردآلو داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برگزاری جلسات و انعقاد تفاهم نامه که به امضای فرماندار و سایر نهادهای مرتبط مانند جهاد کشاورزی رسیده است اظهار کرد: در اولین قدم واحدهای فعال در عرصه فراوری زردآلو شناسایی شد که چند کارگاه در مغان، سعدآباد، بسطام و شهرک صنعتی شاهرود شناسایی شد و پس از آن با تعدادی از باغداران بزرگ که باغ هایی به مساحت ۱۰تا ۱۵هکتار داشتند جلسات توجیهی برگزار شد.

مسئول بسیج سازندگی سپاه شاهرود با اشاره به مشکلات پیش روی این کار افزود: یکی از مشکلات پیش رو عدم صدور مجوزها به دلیل نداشتن استاندارهای لازم بهداشتی جهت محصولات فراوری شده این کارگاه ها به دلیل تهیه شدن به روش سنتی بود.

ابوذری بیان کرد: بعد از پیگیری های انجام شده نتیجه بر آن شد که با تشکیل یک شرکت پشتیبان کارگاه های کوچک که به صورت سنتی کار می کنند آموزش های لازم را در این خصوص ببینند و محصولات فراوری شده با برند شرکت پشتیبان به بازار عرضه شود.

وی با بیان اینکه در شرکت سبزکوشان و تعاونی توسعه و عمران برای پشتیبانی از این کارگاه ها انتخاب شد اذعان کرد: طرح های این دو شرکت برای بررسی به تهران ارسال شده و طرح هر شرکت که مورد پذیرش قرار بگیرد به عنوان شرکت پشتیبان انتخاب خواهد شد.

مسئول بسیج سازندگی سپاه شاهرود با اشاره به اعطای وام به برخی از این کارگاه ها در سال گذشته گفت: یک فقره وام ۳۰میلیون تومانی و ۱۵مورد وام ۴میلیون تومانی با همکاری پارک علم و فناوری برای خرید دستگاه های میوه خشک کنی برای کارگاه ها و واحدهای تولیدی که به روش سنتی کار می کنند پرداخت شد که محصولات آنها با همکاری شرکت دانش بنیان دام البرز در حال فروش است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۵۴۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به همت حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج و همکاری بسیج دانشجویی، نمایشگاهی از تولیدات صنایع‌دستی دانشجویان خلّاق برپا شد.   در این نمایشگاه، دانشجویان محصولات تولیدی و صنایع‌دستی خود را به معرض نمایش عموم گذاشتند.   از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه، خودباوری بر توانمندی‌های تولیدی دانشجویان، آشنایی دانشجویان با فرصت‌های اشتغال و کارآفرینی با هدف تقویت وضعیت اقتصادی قشر دانشجو، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از طریق پر کردن اوقات فراغت دانشجویان، ایجاد بستر مناسب برای آموزش فراگیری جذب سرمایه‌گذار و فروش محصولات تولیدی در بازارهای تجاری است.   برگزاری چنین برنامه‌هایی موجب می‌شود دانشجویان علاوه بر علم‌آموزی با استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی و علمی موجود در دانشگاه و استعدادهای خود، مهارت‌های جدیدی را کسب کنند که در آینده بتوانند با کارآفرینی فرصت‌های اشتغالزایی برای خود و دیگران ایجاد کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارگاه عکاسی «حاکی» حوزه هنری انقلاب اسلامی شاهرود افتتاح شد
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در قزوین 
  • افزایش ۲ برابری مسافران مترو در روزهای جمعه/ برگزاری کارگاه‌های صنایع دستی در ایستگاه‌ها
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • تنش آبی و نبود صنایع تبدیلی از چالش‌های مهم خدابنده است
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود